Foto op canvas bestellen - Gratis verzending! (2024)

Geen eigen foto?

Kies dan voor een canvas schilderij met een collectiebeeld of een personaliseerbaar ontwerp. Bij een personaliseerbaar ontwerp kun je uit verschillende stijlen kiezen die je naar eigen wens kunt aanpassen.

Foto canvas bestellen

De perfecte decoratie voor aan de wand: een canvas. Een canvas foto bestellen is zeer eenvoudig: upload jouw favoriete foto, maak een ontwerp en bestel jouw eigen foto canvas in een handomdraai. Een foto bestellen van CanvasCompany bestel je voor de laagste prijs. Ook profiteer je van de snelste levering van Nederland. Voor de hoogste kwaliteit tegen een voordelig prijs kun je een foto op canvas afdrukken bij CanvasCompany! Het beste canvas bestel je dan ook bij CanvasCompany.nl! Daarnaast is een canvas doek bestellen zo gedaan met onze eenvoudige besteltool.

Formaten met 24-uurs levering

De volgende formaten kunnen binnen 24 uur worden geleverd:

  • 20x20
  • 20x30
  • 30x20
  • 30x30
  • 30x40
  • 40x30
  • 40x40
  • 40x60
  • 60x40
  • 50x50
  • 50x70
  • 70x50

Je eigen foto op canvas maken

Een canvas bestellen of meerdere canvassen bestellen is zo gedaan. Maar eerst gaan wij uitleggen hoe jij bijvoorbeeld een 60x40 canvas kan personaliseren. Je hebt diverse opties wat betreft een best canvas. Allereerst kan jij een foto kiezen. Hierbij kan je kiezen voor een persoonlijke foto, zoals een foto van jouw gezin of een mooie foto van jouw huisdier. Daarnaast kan je ook kiezen voor een schitterende vakantie foto. Met goedkope canvas schilderijen kan jij jouw muur de boost geven die het verdiend. Daarbij kan een canvas mooie herinneringen naar boven brengen, wanneer jij naar jouw beste canvas kijkt. Uiteraard kan je ook een foto bestellen zonder een persoonlijk karakter. Hierbij kan je denken aan een foto van een imponerende bezienswaardigheid of een schitterende foto van een natuurgebied. Bij CanvasCompany.nl kan jij alle kanten op en wordt je voorzien van een snelle levering, waardoor de wachttijd na een canvas bestellen minimaal is. Daarnaast is het ook een goed idee om dit product cadeau te geven aan jouw vriend(in), collega of familielid. Verras diegene met een best canvas en tover een glimlach op het gezicht van de ander. Twijfel je over de juiste foto en heb je juist meerdere foto’s van de juiste kwaliteit? Jij kan meerdere canvassen bestellen of je kan kiezen voor een fotocollage op canvas. Zoals je ziet kan je kiezen voor verschillende foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een natuurfoto, familiefoto, vakantiefoto, portretfoto of dierenfoto.

Canvas bestellen met baklijst

Naast de praktische keuzes, kan je je canvas doek bestellen met een baklijst. Een baklijst, het woord zegt het al, is een lijst waar je de canvas in legt. Vandaar de naam baklijst. Deze lijsten bieden we je aan in blank (hout kleur), wit of zwart en geven je foto net dat beetje extra. Deze baklijsten worden gemaakt van kunststof, maar hebben een uitstraling van een houten lijst. Een canvas maken is altijd leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om een foto schilderij cadeau te geven. De canvas prints passen in ieder interieur, en geven een persoonlijk tintje dankzij de eigen foto. Een foto op doek cadeau geven in combinatie met een baklijst zorgt voor een nog luxere uitstraling. De baklijst is op te hangen met een ophangsysteem naar keuze.

Diverse formaten en het materiaal

Geniet van jouw eigen foto, gedrukt op linnen en gespannen om een houten frame. Een foto canvas is verkrijgbaar in vele formaten en geschikt voor elk interieur. Deze variëren van 20 x 20 cm tot en met 300 x 140 cm. Een populair formaat is bijvoorbeeld een canvas 40x60 cm, terwijl een canvas 20x20, canvas 60x40 en een canvas 70x50 het ook goed doen. Jij kan canvas doek bestellen op een 2 of 4 cm dik frame.

Wanneer deze foto van hoge kwaliteit is, zorgen wij ervoor dat deze ook een prachtige afdruk krijgt op het linnen doek. Wees ook niet bang dat je canvas eigen foto verkleurt in de zon of dat hij naar onze inkt ruikt. Ons canvasdoek is geheel UV-bestendig, reukloos, helder wit en dat blijft hij ook. Toch is hij niet geschikt om buiten op te hangen, vanwege het houten frame dat kan gaan werken. Een canvas foto bestellen leggen wij hieronder aan jou uit.

Bestel jouw foto op canvas bij CanvasCompany.nl

Een canvasdoek bestellen is zo gedaan met onze eenvoudige besteltool. Ons bestelproces bestaat uit drie stappen: personaliseren, extra opties en het controleren van de gegevens. Het eerste wat je kan doen is het uploaden van een foto, wat binnen enkele seconden gedaan is. Vervolgens kan jij de framedikte aangeven en kiezen uit verschillende formaten. Na het uploaden van de foto kan je de foto persoonlijker maken door het toevoegen van tekst.

Bij de tweede stap kan je gebruik maken van extra opties. Zo heb je de keuze uit drie verschillende ophangsystemen, namelijk een standaard ophangsysteem, een 3M plakstrip en een luxe standaard, voor de wat kleinere formaten. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een baklijst. Een baklijst is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blank.

Een belangrijke optie die wij bij CanvasCompany.nl adviseren om gebruik van te maken is professionele fotocontrole. Jouw foto’s worden beoordeelt op kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels. De foto wordt dan door een collega nog één keer extra beoordeelt. Wij raden het aan om gebruik te maken van deze optie, zodat jij niet voor eventuele verrassingen komt te staan. De laatste stap is het het controleren van de gegevens. Deze gegevens worden in een opsomming weergegeven, zodat jij de laatste gegevens in een overzicht kan checken. Wanneer jij hiermee akkoord gaat, kan je het product in de winkelmand doen en de bestelling afronden.

Wij hopen dat je op deze manier voldoende informatie hebt gekregen over het product. Bij vragen kan je een kijkje nemen op onze website. Hier hebben wij een pagina met veelgestelde vragen. Wanneer jij hier geen antwoord krijgt op jouw vraag kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice, via de mail of telefoon. Bij CanvasCompany.nl voorzien wij onze klanten van de beste kwaliteit en verkopen wij onze producten voor zeer scherpe prijzen. Wacht dan ook niet langer, bestel jouw foto en geniet van het eindproduct. Canvas fotos bestellen kan je het beste doen bij CanvasCompany.nl!

Foto op canvas bestellen - Gratis verzending! (2024)
Top Articles
Bedienungsanleitung Hoover H-WASH 500 HWD 49AMC/1-S (Deutsch
Bedienungsanleitung Hoover H-WASH 500 HWQ 610AMBS/1-S (Deutsch
La connexion à Mon Compte
Fully Enclosed IP20 Interface Modules To Ensure Safety In Industrial Environment
Wild Smile Stapleton
Roblox Developers’ Journal
1TamilMV.prof: Exploring the latest in Tamil entertainment - Ninewall
Yesteryear Autos Slang
The Connecticut Daily Lottery Hub
Mens Standard 7 Inch Printed Chappy Swim Trunks, Sardines Peachy
Www Craigslist Com Phx
Unlv Mid Semester Classes
Blackwolf Run Pro Shop
Lazarillo De Tormes Summary and Study Guide | SuperSummary
CANNABIS ONLINE DISPENSARY Promo Code — $100 Off 2024
Noaa Ilx
Prey For The Devil Showtimes Near Ontario Luxe Reel Theatre
California Online Traffic School
15 Primewire Alternatives for Viewing Free Streams (2024)
Craigslist Dubuque Iowa Pets
Urbfsdreamgirl
Craigslist Rentals Coquille Oregon
Cornedbeefapproved
Publix Near 12401 International Drive
No Limit Telegram Channel
Things to do in Pearl City: Honolulu, HI Travel Guide by 10Best
031515 828
Nikki Catsouras: The Tragic Story Behind The Face And Body Images
Isablove
Lawrence Ks Police Scanner
Http://N14.Ultipro.com
Att U Verse Outage Map
Kokomo Mugshots Busted
ShadowCat - Forestry Mulching, Land Clearing, Bush Hog, Brush, Bobcat - farm & garden services - craigslist
Bimmerpost version for Porsche forum?
The disadvantages of patient portals
Henry Ford’s Greatest Achievements and Inventions - World History Edu
Lake Kingdom Moon 31
Petra Gorski Obituary (2024)
Searsport Maine Tide Chart
Aurora Southeast Recreation Center And Fieldhouse Reviews
Hdmovie2 Sbs
5103 Liberty Ave, North Bergen, NJ 07047 - MLS 240018284 - Coldwell Banker
Stephen Dilbeck, The First Hicks Baby: 5 Fast Facts You Need to Know
Acuity Eye Group - La Quinta Photos
10 Bedroom Airbnb Kissimmee Fl
303-615-0055
Optimal Perks Rs3
King Fields Mortuary
Philasd Zimbra
Southern Blotting: Principle, Steps, Applications | Microbe Online
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 5993

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.